Mittareilla johdettua laatua,
asiakaskokemus edellä.

Mittareilla johdettua laatua, asiakaskokemus edellä.

Palvelut ja yhtiön toimialue

Julkisivuremontit

Avainhenkilöillämme on vuosikymmenten kokemus toimialalta. Eri kokoisia ja sisältöisiä hankkeita on toteutettu yhtiön historian aikana kaikkiaan yli 100.

Julkisivujen asennus uudiskohteissa

Olemme toteuttaneet alihankintatöinä kohteita suurille rakennusliikkeille, mm. Skanska, YIT, Peab ja Hartela ovat luottaneet osaamiseemme.

Kiinteistöjen huoneistoremontit ja perusparannustyöt

Toteutamme ammattitaidolla esim. keittiö- ja kylpyhuoneremontit. Asiakkaitamme ovat olleet mm. asumisoikeusasuntoja hallinnoivat yritykset.

Kutsu asiantuntijamme avuksesi

Kiinteät toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Porissa.

Toteutamme kuitenkin kohteita kaikkialla eteläisessä Suomessa, sillä hankkeiden toteutus edellyttää aina rakennusaikaisen toimiston perustamista työmaan yhteyteen.

Koska kohteemme ovat maantieteellisesti hajallaan, nimitämme jokaiseen kohteeseen työnjohtajan. Työnjohtaja vastaa toteutuksesta kokonaisvaltaisesti ja on tilaajan tai tilaajan edustajan ensisijainen kontakti kaikissa työmaahan liittyvässä toiminnassa.

Asiantuntijamme tulevat mielellään konsultoimaan ja auttamaan jo hankkeen suunnitteluvaiheessa. Mielestämme hyvä vuorovaikutus ja yhteistyön sujuvuus paitsi sisäisesti, ennen kaikkea koko arvoketjun kanssa tilaajasta tavarantoimittajiin sekä alihankkijoihin, luo puitteet onnistuneelle lopputulokselle.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Kesällä 2020 käynnissä olevia työmaita oli yli 30. Julkisivukohteita 12, uudiskohteita 4, saumauskohteita 11 ja huoneistoremontteja 4.

Katso videolta, miksi käytämme ulkomaalaistaustaista työvoimaa.

FIABIL palvelut:

Henkilöstöpalveluyritys FIABIL Oy

Käytämme kohteissamme pääsääntöisesti ulkomaalaistaustaista työvoimaa. Julkisivusaneeraus on erikoisammattiosaamista vaativaa työtä ja rakennusteollisuuden nykyisellä volyymilla ei Suomessa ole riittävää ammattitaitoista työvoimareserviä.

Työllistämme noin 100 romanialaista ammattilaista ja olemme heistä tavattoman ylpeitä. Syyt juuri romanialaisten käyttöön ovat yksinkertaiset:

Heitä on saatavilla ja he ovat tottuneet työskentelemään vieraissa kulttuureissa

He ovat hyvin ammattitaitoisia ja äärettömän ammattiylpeitä

Luotettavuus, ahkeruus ja ohjeiden noudattaminen ovat merkittäviä hyveitä